''Savunmada en iyi ama...''

Fenerbahçe, ligde 8 hafta sonunda lider durumda yer alırken, yazarımız Altan Tanrıkulu sarı-lacivertli ekibin hücum anlamında henüz yeterli olmadığını dile getirdi.

''Savunmada en iyi ama...''
05 Ekim 2021 - 02:09
Süper Lig'de milli ara öncesi haftaı Fenerbahçe lider kapatırken, yazarımız Altan Tanrıkulu sarı-lacivertli ekibin durumunu değerlendirdi.

Altan Tanrıkulu, Fenerbahçe'nin savunma anlamında çok iyi olduğunu söylerken, aynı başarıyı hücumda gösteremediğini belirtti.

TivibuSPOR ekranlarında konuşan Altan Tanrıkulu, ''Şu anda ligin takım savunması açısından en iyi takımı Fenerbahçe. Ama hücum anlamında ve hücum organizasyonu anlamında Fenerbahçe'den daha iyi 6-7 takım var'' ifadelerini kullandı.

En az gol yiyen iki takımdan biri

Ligde 8 hafta sonunda 19 puanla lider durumda olan Fenerbahçe, aynı zamanda ligin kalesinde en az gol gören iki takımından biri olmayı başardı. Sarı-lacivertliler 8 haftada sadece 6 gol yerken, Hatayspor da 6 golle ligin en az gol yiyen ikinci takımı oldu.

Fenerbahçe, Pereira önderliğinde ilk 8 haftada rakip fileleri ise 12 kez havalandırabildi. Şampiyonluk yarışındaki Trabzonspor 16, Beşiktaş 16, Galatasaray ise 13 gole imza atabildi. Ligde Hatayspor, Altay, Fatih Karagümrük, Adana Demirspor Fenerbahçe'den fazla gol atan diğer takımlar oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum