Seferovic yerine Moussa Dembele!

Haris Seferovic'e kulüp bulmasını söyleyen, Bafetimbi Gomis ile de sezon sonunda yollarını ayıracak olan Galatasaray'da yeni forvet çalışmaları şimdiden başlarken Moussa Dembele ismi ön plana çıktı.

Seferovic yerine Moussa Dembele!
19 Kasım 2022 - 11:06
Sezon başında Benfica’dan büyük umutlarla kiralanan, ancak bekleneni veremeyen Haris Seferovic’le Galatasaray ’ın yolları Ocak ayında çok yüksek ihtimalle ayrılacak. Teknik direktör Okan Buruk, İsviçreli santrforu kadroda düşünmediğini yönetime bildirdi.

Diğer taraftan 37 yaşındaki Bafetimbi Gomis’in de önümüzdeki sezon Galatasaray’da yola devam etmesi beklenmiyor. Seferovic ve Gomis'in yanı sıra Mauro Icardi’nin de bonservisinin alınmasının zor olduğu düşünüldüğünde, Sarı-Kırmızılılar’da yeni santrfor arayışları şimdiden başladı. 

Hedefteki oyuncu ise Fenerbahçe ’nin de transfer gündeminde yer alan Moussa Dembele...

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

Lyon’la mukavelesi sezon sonunda bitecek olan 26 yaşındaki Fransız golcünün Ocak ayında transfer edilebilmesi için kollar sıvandı. Eğer Lyon’la anlaşma sağlanamazsa, Sarı Kırmızılılar’ın yıldız futbolcuyu sezon sonunda bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlama ihtimali bulunuyor. Ancak Cim Bom’un önceliği işi ara transferde bitirebilmek. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum