Selçuk İnan o anı anlattı

Galatasaray’ın ‘tartışılan’ kaptanı Selçuk İnan, Antalyaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Selçuk İnan o anı anlattı
12 Eylül 2017 - 09:00

Selçuk İnan, Antalyaspor ile Galatasaray’ın 1-1 berabere kaldığı maçta kaçırdığı son dakika frikikleri hakkında konuştu.

“Hak veriyorum”

Özellikle bu sezonun başından itibaren Galatasaray taraftarının en çok eleştirdiği isimlerden olan kaptan Selçuk İnan, Antalyaspor maçının ardından bein Sports’a açıklamalarda bulundu. Son dakikada kullandığı iki frikik hakkında soruya cevap veren İnan, “Son dakikalarda iyi yerlerden frikik kazandık. İstediğim gibi kullanamadım. Bana bu konuda bir serzeniş olmuş taraftarlardan. Hak veriyorum onlara” diye konuştu.

“Bu penaltı değil”

Taraftarı daha önce kullandığı başırılı frikikleri ile beklenti içine soktuğunu düşünen Selçuk, “Oradan yapılan her vuruş gol olmaz” diyerek kendini savundu. Serbest vuruşların penaltılar gibi olmadığının altını çizen milli futbolcu, “İnanın bana zemin çok kötüydü, ondan dolayı istediğim vuruşu yapamadım” diyerek sözlerini bitirdi.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 36 resmi maçta 6 gol, 3 asist üreten 32 yaşındaki Selçuk İnan bu sezon oynadığı 5 resmi maçta skora katkıda bulunmadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum