Semih Özsoy'dan çok sert yanıt

Özsoy, "Fatih Terim'in burada güzel anılarımız var diye bir sözü var. Başkanımız FETÖ kumpası ile hapisteyken burada aldıkları bir şampiyonluk var. Bir daha böyle bir şey olmayacağı için de, böyle bir şey göremeyeceklerini söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Semih Özsoy'dan çok sert yanıt
14 Nisan 2019 - 22:41

Fenerbahçe Başkan vekili Semih Özsoy 1-1 sona eren Galatasaray derbisinin ardından hakemler hakkında açıklama yapan Fatih Terim'e çok sert bir yanıt verdi.

Özsoy şunları söyledi:

"Fatih Terim'in burada güzel anılarımız var diye bir sözü var. Başkanımız FETÖ kumpası ile hapisteyken burada aldıkları bir şampiyonluk var. Bir daha böyle bir şey olmayacağı için de, böyle bir şey göremeyeceklerini söyleyebilirim."

"Hakemin iyi maç yönetmediğine inanıyorum. Karşı takımın hocaları takımını değil ama maçı çok iyi yönettiler. Dost dediklerimizin televizyonda dediklerini de duyduk, keşke aynı kişiler Belhanda'nın da niye 2. sarı kartı almadığını gündeme getirselerdi."

"TV'de bazı dost diye bildiklerimiz Mehmet Topal üzerinden ikinci sarı kart yaygarası yaparken aynı durumu henüz 19. dakikada maçın gidişatını etkileyecek Belhanda'nın ikinci sarısı üzerinden neden yapamadı? Bunu neden konuşamıyorsunuz?"

YORUMLAR

  • 0 Yorum