Semih Özsoy'un evinde Muriç zirvesi

Semih Özsoy'un evinde Muriç zirvesi
06 Temmuz 2019 - 17:05

Transferi adeta yılan hikayesine dönen, Medipol Başakşehir ve Toulouse'un da teklif yaptığı ancak son 1 ay içinde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği Verat Muriç için sarı-lacivertli cepheden yeni bir hamle geldi.

Çaykur Rizespor'un Kosovalı forvetinin menajeri Haluk Canatar dün akşam Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy'un evinde bir araya geldi.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; ayağından geçirdiği sakatlık nedeniyle evinde istirahat eden ancak transfer görüşmelerini aksatmadan yürüten Semih Özsoy, Çaykur Rizespor Kulübü ile her konuda anlaşıldıktan sonra Muriqi'in menajerini evine davet etti.

Menajer Haluk Canatar'ın bizzat katıldığı, Muriqi'in de telekonferansla dahil olduğu görüşmede taraflar her konuda anlaşmaya vardı. Yapılan son görüşmenin ardından Muriqi transferi Fenerbahçe açısından olumlu sonuçlanırken resmi açıklamanın kısa sürede yapılması bekleniyor.

Muriç: Galatasaray'da oymak istiyorum demedim

Görüşmede Semih Özsoy'un Muriç'in de son günlerde basında çıkan “Galatasaray'a gitmek istiyorum” sözlerinin doğru olup olmadığını sorduğu öğrenildi.

Muriç'in de, “Asla öyle bir ifadem olmadı. Galatasaray'da oynamak istiyorum demedim. Yaptığım yazılı açıklamada da böyle bir ifade yok. Fenerbahçe için artık elimden gelen her şeyi yapacağım” dediği belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum