Semih Şentürk hedefini belirledi ve futbola noktayı koydu

Alex, eski takım arkadaşı Semih Şentürk’ün futbol hayatına nokta koyduğunu açıklamıştı. Tecrübeli forvet FANATİK’e, “Alex beni yanlış anladı. Ocak ayında takım arayacağım” diye konuştu. Akşam saatlerinde ise çark etti, “Futbolu bıraktım, teknik direktör olacağım” dedi.

Semih Şentürk hedefini belirledi ve futbola noktayı koydu
10 Eylül 2018 - 09:25 - Güncelleme: 10 Eylül 2018 - 09:28

Twitter’da Alex De Souza’nın paylaşımı, büyük ses getirdi. Efsane futbolcu, eski takım arkadaşı Semih Şentürk’ün futbolu bıraktığını açıkladı ve kendisi için duygusal bir mesaj paylaştı. Alex’in bu paylaşımı sonrası Semih bir anlamda sosyal medyanın gündemine oturdu. Başta EURO 2008’de Hırvatistan’ı yıkan son saniye golü olmak üzere tecrübeli oyuncuyla ilgili binlerce tweet atıldı.

‘Ailemle konuştum’

Ancak Semih Şentürk öğle saatlerinde FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Alex ile sohbet ettik, hatrımı sordu. İyi olduğumu ancak bu transfer döneminde takım bulamadığımı söyledim. Alex, benim bu sözlerimi yanlış anlamış. Futbolu bıraktığımı zannetmiş. Sadece takım bulamadım. 2 sene daha oynamak istiyorum. Ancak ocak ayında da bir kulüple anlaşma sağlayamazsam, o zaman jübilemi yaparım” dedi. 35 yaşındaki oyuncu, akşam saatlerinde ise farklı bir açıklama yaptı: Ailemle oturup konuştum. Onların da önerisiyle futbolculuk kariyerime nokta koyma kararı aldım. Bundan sonraki hedefim, teknik direktör olarak futbolun içinde kalmak” ifadelerini kullandı.

‘Fenerbahçe toparlanır’

Semih Şentürk, FANATİK’e yaptığı açıklamada eski takımı Sarı- Lacivertliler ile ilgili de konuştu: Fenerbahçe’de 5 lig, 2 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa sevinci yaşadım. Çubuklu formayı giydiğim için onur duyuyorum. Fenerbahçe’de oynama şansı yakaladığım için son derece mutluyum. Bu sezona istedikleri gibi başlayamadılar. Ancak kısa sürede toparlanarak yeniden zirve yarışının içinde olacaklarına inanıyorum.

Fenerbahçe teşekkür etti

Bu arada Fenerbahçe Kulübü de Semih'le ilgili bir açıklama yayınladı ve geçmiş hizmetleri için milli yıldıza teşekkür etti. Sarı-lacivertli kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüzün Profesyonel Futbol A Takımı'nın formasını 2001-2013 yılları arasında giymiş olan Semih Şentürk futbolu bıraktığını açıklamıştır.

Kendisine hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Fenerbahçe Spor Kulübü


YORUMLAR

  • 0 Yorum