Şenol Güneş'in Amartey sözleri!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Tirana karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş'in Amartey sözleri!
04 Ağustos 2023 - 01:17
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Tirana'a karşı 2-0 kazanılan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş maç öncesi yaşanan olaylar hakkında da konuştu.

İşte Şenol Güneş'in öne çıkan sözleri;

"Amartey geç geldi, idmansızdı. Belki daha kısa süre oynatabilirdik ama Necip sakatlandı. Amartey, gayet uyumlu oynadı. Kendisini tebrik ediyorum."

"Bizim dostluğumuz bozulmaz. Sahada şiddet görmek istemeyiz. Arnavutluk ile iyi ilişkilerimiz var. Bu görüntüler, olmadı. Kim yaparsa yapsın doğru değil. Bunu gündem yapmamalıyız. Taraftarlar takımlarına tezahürat ile destek olur, bu kötü görüntüler sadece zarar verir."

''Tirana ile ilgili konuşmak bana düşmez ama Hassani iyi bir oyuncu. İyi bir sol ayağı var. Bu zemin, böyle bir takıma da yakışmıyor. Bugün futbolun seyir zevki biraz kenarda kaldı. Kaleci Selmani'ye de üzüldüm, umarım ciddi bir sakatlığı yoktur." UEFA Avrupa Konferans Ligi finali de burada oynandı galiba. Bu kadar olumsuz bir zeminin olması doğru değil. Sert bir zemindi. Sanırım bu maçtan sonra da zemin değişecek. Böyle güzel bir stadyuma daha güzel bir zemin yakışır.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum