Şenol Güneş'in doğum günü kutlandı

Sezonun şampiyonu Beşiktaş, cumartesi günü ligin son maçında Osmanlıspor’u ağırlamaya hazırlanırken, teknik direktör Şenol Güneş’in doğum gününü tesislerde kutlamayı da ihmal etmedi.

Şenol Güneş'in doğum günü kutlandı
01 Haziran 2017 - 22:04

Cumartesi günü Osmanlıspor ile sezonu kapatacak olan şampiyon Beşiktaş’ta son maçın hazırlıkları sürerken, futbolcular bugün yapılan çalışma öncesi teknik direktörleri Şenol Güneş’in doğum gününü de kutladı. 

Gaziantep deplasmanından aldığı galibiyetle sezonu zirvede tamamlamayı garantileyen, Vodafone Stadyumu’nda Osmanlıspor maçıyla taraftarına vedaya hazırlanıyor.  

Hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük izin sonrası başlayan siyah-beyazlılarda idman yaklaşık 1.5 saat sürdü. 

Çalışma öncesi tesislerde Şenol Güneş için doğum günü pastası kesilirken, takımdaki futbolcuların şampiyonluk sonrası neşeli oldukları gözlendi. 

Siyah-beyazlı takım idmanda ise kondisyon ve taktik çalıştı. Çalışma takım halinde yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda kontrol pas ve oyun çalışması ile idmanı devam edildi. 

Çalışma dört takım halinde yapılan turnuva maçları ile tamamlandı. Maçları kazanan turunculu ekip sevinç fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.  

İdmanı izleyen minik taraftarlar takımla birlikte şampiyonluk fotoğrafı çektirdi. 



YORUMLAR

  • 0 Yorum