Şenol Güneş'in istediği ilk transfer

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş, ikinci döneminin ilk transferini yapmak için harekete geçti. Gündemde tanıdık bir isim var; Anderson Talisca

Şenol Güneş'in istediği ilk transfer
05 Kasım 2022 - 11:58
Şenol Güneş'in devre arası transfer döneminde renklerine bağlamak istediği o yıldız isim için çalışmalar başladı. Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş 'ta teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş'in oturmasının ardından gözler transfere çevrildi.

Tranfer çalışmalarına hız kesmeden başlayan Şenol Güneş, yıldız futbolcunun adını yönetime iletti. Beşiktaş'ın gündemine eski yıldızı Anderson Talisca geldi.

Talisca'nın sorunu maaşı

Al Nassr forması giyen Brezilyalı futbolcu mevcut kulübünde 7 milyon euro kazanıyor. Beşiktaş ise Talisca için şartları araştırıyor. Ancak; takım içindeki dengeler de düşünülerek 3 milyon euro bandı aşılmayacak. Talisca'nın ciddi bir fedakarlık yapması gerekecek. Söz konusu durum transferi zora sokacak etkenlerden biri olarak göze çarpıyor.

Kulübü Al Nassr ile 2024 yılına kadar kontratı bulunan Anderson Talisca, bu sezon 6 maçta forma giydi ve 5 gol kaydetti. (Takvim)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum