Şenol Güneş'in Milli Takım'ı kabul ettiği iddia edildi

Doğan Haber Ajansı'na göre bugün TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen Şenol Güneş'in Milli Takım için gelen teklifi kabul ettiği iddia edildi.

Şenol Güneş'in Milli Takım'ı kabul ettiği iddia edildi
31 Temmuz 2017 - 16:08 - Güncelleme: 31 Temmuz 2017 - 17:26

2018 Dünya Kupası için son dört eleme maçına çıkacak A Milli Takım'da Fatih Terim'in görevden alınmasının ardından takımın başına kimin geçeceği dedikodular DHA'ya göre son buldu. 

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre bugün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in A Milli Takım için gelen teklifi kabul ettiği iddia edildi. Tecrübeli teknik adamın, "Bir hocanın iki takım çalıştırması doğru değil. Teknik direktör gidecekse Milli Takım'a gitmeli" ifadelerini kullandığı aktarıldı. 

"RESMİ AÇIKLAMA HER AN GELEBİLİR"

İddialara göre Şenol Hoca'nın teklifi kabul etmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun her an resmi açıklamayı yapabileceği ifade edildi. 

ORMAN DA KONUŞTU

Ayrıca Sporx'in haberine göre Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'in durumu için önemli bir açıklama yaptı. Orman, "TFF bizimle bir irtibat kurmadı. Kimse bizi aramadı. Şu ana kadar bir teklif de gelmedi" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum