Şenol Güneş'in play-off sözleri!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de yaşanan play-off tartışmalarıyla ilgili konuşurken, siyah-beyazlı takımın son durumu hakkında da konuştu.

Şenol Güneş'in play-off sözleri!
15 Mart 2023 - 00:34
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın performansı ve son dönemde tartışmalara yol açan play-off konusunda açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş, takım olarak bir süreçten geçtiklerini söylerken Süper Lig play-off tartışmalarıyla ilgili ''Görüşlerimi açık söylüyorum. Anlaşılmayan bir şey varsa ben buradayım. Telefonum da açık. Beklentim yok, sadece fikrimi söylüyorum. Kararlar da değişir, değiştiğini gördüm daha önce. Ne zaman değişmedi kararlar? Ben değişen kararları söylerim size. İstekleriniz, temennileriniz olabilir ama şartlara göre değişimler olabilir. Olağanüstü durumlar da olabilir'' ifadelerini kullandı.

Takımın performansı hakkında da konuşan Güneş ''Oyun olarak da biz bir süreçten geçiyoruz. Sıralama önemli, Beşikaş'ın ismi şampiyonluğa oynar, şampiyon olur. Bu sene bir dalganlanma geçiriyoruz. Daha iyi bir takım, daha iyi oynamak durumundayız. Son maçta oynadığımız oyun akılcıydı. Bir tane pozisyon var, kafayla bıraktığımızda etkili geldiler, bir de duran top. Onun dışında pozisyon vermedik. Son bölümde 4-5 pozisyon bulduk, ilk yarıda daha pozisyon bulduk. Son bölümde yaptığımız hücuma çıkıştaki pas yüzdemizi arttırdığımızda daha iyi olur'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum