Şenol Güneş'in Ramos sözleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Neftçi Bakü maçı öncesi basın toplantısında transferle ilgili de konuştu.

Şenol Güneş'in Ramos sözleri
17 Ağustos 2023 - 00:51
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Neftçi Bakü ile Konferans Ligi rövanşındaki karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik direktör oynayacakları maçı değerlendirirken, transfer konusunda da dikkat çekici ifadeler kullandı.

Neftçi Bakü maçıyla ilgili konuşan Şenol Güneş ''Hiçbir şeyin garantisi yok. Bazı oyuncuları dinlendireceğiz. Bazılarına şans vereceğiz. Neftçi, izin verirsek iyi oynayan ve iyi pas yapan bir takım. Kendi oyunumuzu oynayarak turu geçmek istiyoruz. Omar Colley'in omzundan sıkıntısı var. Durumunu değerlendireceğiz. Ghezzal'ın ailesi kaza geçirdi. Çocuğu ameliyat oldu. Durumu gayet iyi. O da Fransa'ya gitti. Umarım güzel ve keyifli bir maç olur. Kazanarak turu geçeriz'' dedi.

Anderson Talisca, Sergio Ramos ve Deniz Türüç hakkındaki transfer iddialarıyla ilgili de konuşan deneyimli çalıştırıcı, ''Talisca, gelmek isterse değerlendirilir. Zorlukları var. Herkes Talisca'ya sıcak bakar. Şu anda bir şey yok. Sergio Ramos'u birçok kulüp istiyor. Markalaşmış ve değerli bir oyuncu. Ancak gündemde değil. Deniz Türüç ise milli takıma aldığım ve beğendim bir oyuncu. Bizim böyle bir düşüncemiz yok. Zannediyorum RAMS Başakşehir'in bir talebi var. Umut Meraş'ı da bırakmayı düşünmüyorum. Gitmesini istemiyorum. Gitmek isterse o zaman değerlendiririz'' ifadelerini kullandı.

Salih ve Cenk Tosun ile yeni sözleşme imzalamak istediklerini de söyleyen Güneş, ''Sözleşmeleri devam ediyor. Neticelenmedi. Necip ve Mert ile anlaşıldı. Salih ve Cenk de kalmak istiyor. Anlaşılacağını düşünüyorum. Takımın aynı zamanda sorumlu futbolcuları. Biraz uzamış olması eleştirilebilir. Konuşmakta yarar var. Onlar Beşiktaş'ta mutlu. Maddi ve manevi mutlu olmak istiyorlar. Yönetim de elinden gelen gayreti gösteriyor. Bazen de düşündüğümüzün üstünde işler yapıyorlar'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum