Şenol Güneş'in transfer sözleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-1 kazandıkları Tirana maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in transfer sözleri
27 Temmuz 2023 - 23:50
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Tirana'yı 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Şenol Güneş, aldıkları galibiyeti değerlendirirken, transfer konusunda da önemli ifadeler kullandı.

Tecrübeli teknik direktör karşılaşmayla ilgili ''Sezonun ilk maçı. İyi çalışan oyuncularımızı 90 dakika içinde göreceğimiz maçtı. Oyunun kontrolü bizdeydi. Rakip 2 maç oynadı. Onlar da bayağı zorladılar. Fiziksel olarak dalgalanmalar olabilir ama oyun üstünlüğü bizdeydi. Oyun hakimiyeti iyiydi. Tüm oyuncular elinden gayreti gösterdi, tebrik ediyorum. Seyirci de bizi yalnız bırakmadı. Onlara da teşekkür ediyorum. Bizim için avantajlı bir skor oldu'' dedi.

Hedeflerini anlatan Şenol Güneş ''Hedefimiz 3 kulvarda yarışmak, her oyuncuya ihtiyacımız var. Hiç de değişiklik yapmayabilirdik, 3 tane yaptık. Alacağımız oyuncular, eldeki oyuncular rekabette takımın bir parçası olduğunu gösterecek'' ifadelerini kullandı.

Türk oyuncu transfer edebileceklerini de söyleyen Güneş ''Transferde Türk oyuncularla ilgili düşüncemiz var. Ama bize iş olsun diye alacağımız Türk oyuncu yok. Direkt oluyorsa, mevkisinin en iyisiyse en iyisiyle onu da almak isteriz. Belki mavi kartla alırız. Ondan sonra kırmızı kart gösterirler bize. Kartlara girdik bu ara, bugün sarı kart görmedik'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum