Şenol Güneş'ten samimi sözler

Şenol Güneş, EURO 2020 öncesi değerlendirmelerde bulunurken, Şampiyonlar Ligi finaliyle ilgili de konuştu.

Şenol Güneş'ten samimi sözler
11 Mayıs 2021 - 01:40 - Güncelleme: 11 Mayıs 2021 - 01:46
A Milli Takım Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Haber Global ekranlarında Candaş Tolga Işık'ın konuğu oldu ve hem milli takım, hem de Şampiyonlar Ligi ile ilgii açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi finalinin seneye Türkiye'de oynanmasının daha doğru olacağını söylerken ''Bana sorarsanız Şampiyonlar Ligi finalini seneye bize versinler. Zaten finalde iki İngiliz takımı var. Seyirci de yokken bize bir katkısı olmayacaktır'' dedi.

''En iyisi Rüştü Reçber''

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecisinin Rüştü Reçber olduğunu da söyleyen Güneş ''Türkiye'nin en yetenekli oyuncuları; Arda Turan, Burak Yılmaz ve Uğurcan Çakır. Burak, son dönemde hem kendisini hem de etrafını yönetebiliyor. Bence, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecisi bence Rüştü Reçber'' ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in EURO2020 yorumu

Haziran ayında katılacağımız EURO2020 ile ilgili de görüşlerini aktaran tecrübeli teknik adam ''Belki gruptan çıkamayabiliriz. Finale de çıkabiliriz. Bizim grup ilginç. İlk maçımız iyi bitsin, belki İtalya sonuncu olabilir. İtalya şu anda FIFA sıralamasında 7. szırada. İsviçre ve Galler de bizden önce. Rakiplerimiz güçlü. İtalyan topa sahip olarak iyi organize olan bir takım. Çok zor bir maç olacak. Üst seviye takımlarla neler yapacağımız ortaya çıkacak. İsviçre iyi. Galler hem hücuma iyi çıkan hem de defansı iyi. Azerbaycan'da iki maçımızı oynamak avantaj. Gruptan çıkmak istiyoruz. Bu turnuva bizim için daha önce oynadığımız turnuvaların üstünde bir turnuva olacak. Düşündüğümüz olgunlukta oynayacağız. Daha hızlı daha takım oynayacağız. Asıl hedefim Dünya Kupası'na katılmak'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum