Serdar Aziz: Çok çalışıyoruz, daha iyi olmamız gerekiyor

Bundan sonraki maçlarda daha iyi olmaları gerektiğine dikkat çeken yıldız oyuncu, “Fenerbahçe’nin çok daha iyi oynaması gerekiyor. 2. golü yememesi gerekir. Tam hazır değilim. En oyunumum bu değil. Daha iyi olmamız gerekiyor. Çok çalışıyoruz. Ligi en iyi şekilde bitirmek ve önümüzdeki yıllara daha sağlıklı bakmak istiyoruz.” yorumunu yaptı.

Serdar Aziz: Çok çalışıyoruz, daha iyi olmamız gerekiyor
02 Mart 2019 - 22:08

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye geçen ve sarı-lacivertli formayla ilk golünü Çaykur Rizespor karşısında atan Serdar Aziz, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Milli oyuncu performansı ile ilgili olarak, “Taraftarların karşısında da ilk maçıma çıktım. Kayseri deplasmanında da oynamıştım ama o zaman hazır değildim. 1 haftalık çalışmayla maça çıkmıştım.  İstediğim oyunu sergileyememiştim. Taraftarlar, beni bağırlarına ilk günden itibaren bastı. Teşekkür ediyorum. Fenerbahçe formasıyla ilk golümdü. Çok mutluyum. Bu golü eşime armağan etmek istiyorum. İnşallah devamı gelir” ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki maçlarda daha iyi olmaları gerektiğine dikkat çeken yıldız oyuncu, “Fenerbahçe’nin çok daha iyi oynaması gerekiyor. 2. golü yememesi gerekir. Tam hazır değilim. En oyunumum bu değil.  Daha iyi olmamız gerekiyor. Çok çalışıyoruz. Ligi en iyi şekilde bitirmek ve önümüzdeki yıllara daha sağlıklı bakmak istiyoruz.” yorumunu yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum