Serdar Aziz: Özür dilemek...

Milli futbolcu, "Farkında olmadan, böyle bir karar aldıracak kadar büyük bir hata yaptıysam, Fatih Hocadan özür dilemek benim gücüme gitmez." ifadelerini kullandı.

Serdar Aziz: Özür dilemek...
29 Aralık 2018 - 19:39 - Güncelleme: 29 Aralık 2018 - 20:15

Geçtiğimiz pazar günü oynanan Galatasaray-DG Sivvaspor maçından bir gün önce ağrıları olduğu gerekçesiyle kadrodan çıkartılan, ancak aynı gece Maldivler'e giden ve kamuoyundan tepki çeken Serdar Aziz'le yollar ayrılma noktasına gelmişti.

Galatasaray Yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine milli futbolcunun menajeri Haluk Canatar'a Serdar'ın başka bir kulübe satılması için gerekli izni vermişti.

Bu gelişmelerin ardından milli futbolcu bugün TRTSPOR'a açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki Serdar Aziz'in sözleri şu şekilde:

"Teknik Direktör Fatih Terim'le bir araya gelmeden, menajerimden hiçbir kulüple görüşmemesini istedim. Farkında olmadan, böyle bir karar aldıracak kadar büyük bir hata yaptıysam, Fatih Hocadan özür dilemek benim gücüme gitmez."

17 kez A Milli Takım formasıy giyen ve 2 de gol atan Serdar Aziz, 2016-2017 sezonu başında Bursaspor'dan Galatasaray'a transfer olmuştu.



YORUMLAR

  • 0 Yorum