Serdar Aziz ve Tolgay'ın durumu belli oldu

Avusturya’daki kamp çalışmalarını Hertha Berlin maçı ile tamamlayan Fenerbahçe’ye Tolgay Arslan ve Serdar Aziz’in sakatlık durumları belli oldu.

Serdar Aziz ve Tolgay'ın durumu belli oldu
27 Temmuz 2019 - 00:15 - Güncelleme: 27 Temmuz 2019 - 02:48

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Hertha Berlin maçında sakatlanan Serdar Aziz ve Tolgay Arslan'ın durumları belli oldu.

Sarı-lacivertli takımın 2-1 kaybettiği maçın ilk dakikalarında ayak bileği burkulan ve sahayı sedye ile terk eden orta saha oyuncusu Tolgay Arslan’ın yaklaşık 4-5 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

28 yaşındaki tecrübeli futbolcunun bileğindeki liflerde zorlanma tespit edildiği ve tedavisinin başlatıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'ye bir başka kötü haber de stoper Serdar Aziz’den geldi. Hertha Berlin maçı oynandığı sırada takım arkadaşı Jailson’un vurduğu top eline gelen Serdar Aziz kısa süreliğine saha kenarına gelerek tedavisini yaptırmıştı.

Ancak ağrıları artan 28 yaşındaki futbolcunun yapılan kontrolleri sonrasında el bileğinde çatlak olduğu ve 2-3 hafta boyunca sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Kas sakatlığı nedeniyle İstanbul'da kalan bir diğer stoper Okan Turp'un yokluğu sonrası Ersun Yanal'ın Audi Cup'ta stoper olarak Sadık - Diego Reyes veya Sadık - Jailson ikililerini denemesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum