Serdar Dursun açıkladı: ''Türkiye'den teklif var''

Darmstadt formasıyla bu sezon Bundesliga 2'de 21 gole imza atan Serdar Dursun, Türkiye ve Almanya'dan gelen teklifleri açıkladı.

Serdar Dursun açıkladı: ''Türkiye'den teklif var''
14 Mayıs 2021 - 14:29
Bundesliga 2 ekiplerinden Darmstadt forması giyen Serdar Dursun, gelecke planları ve transfer teklifleriyle ilgili konuştu.

Goal Türkiye'ye konuşan Serdar Dursun, Süper Lig'de dahil olmak üzere birkaç yerden teklif aldığını açıkladı.

Darmstatd formasıyla bu sezon 21 gole imza atan Serdar Dursun tekliflerle ilgili ''Darmstadt ile sözleşmem sezon sonunda bitiyor. Bundesliga 1 ve Bundesliga 2'den teklifler var. Özellikle Hamburg ve Schalke 04... Başka ülkeler de var. Süper Lig'den de teklifler geliyor ancak şu an için takım ismi vermem doğru olmaz'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de beğendiği teknik direktörleri de açıklayan Serdar, ''En beğendiğim Türk antrenör Hannover 96 Teknik Direktörü Kenan Koçak. Onu yakından takip ediyorum ve yakından tanıyorum. Türkiye'de tabii ki Fatih Terim, Şenol Güneş, Abdullah Avcı gibi önemli hocalar var ama, onları yakından tanımıyorum. Ondan onları değerlendirmem doğru olmaz'' dedi.

Ligue 1'de başarılı bir sezon geçiren ve Lille ile şampiyonluğa doğru ilerleyen Burak Yılmaz'dan da övgü dolu ifadelerle bahseden Serdar Dursun, ''Ligue 1 dünyanın en iyi beşinci ligi. Bence ilk senesine rağmen çok büyük iş başardı. Golleriyle takımını şampiyonluğa götürüyor. Gerçekten büyük iş başardı'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum