Serdar Dursun Almanya'da fırtına gibi

Darmstadt formasıyla bu sezon Bundesliga 2'deki gol sayısını 21'e çıkarıp, gol krallığında zirveye yerleşen Serdar Dursun, EURO 2020 öncesi milli takıma göz kırpıyor.

Serdar Dursun Almanya'da fırtına gibi
27 Nisan 2021 - 01:38
FUTBOO | Bundesliga 2'de Darmstadt'ın Bochum'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada iki gole imza atan Serdar Dursun, performansıyla dikkat çekiyor.

Darmstadt'da bu sezon çok başarılı işlere imza atan Serdar Dursun, Bundesliga 2'de gol krallığı yarışında 21 golle ilk sıraya yükseldi. 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu bu sezonun genelinde ise Darmstadt formasıyla çıktığı 33 maçta 23 gol, 8 asistlik performansa imza attı.

Gönlünde milli takım var


Adı zaman zaman Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan Serdar Dursun'un performansı EURO 2020 öncesi A Milli Takımımız adına da büyük önem taşıyor. Daha  önce A Milli Takımda oynama isteğini açıkça ifade eden Serdar, ''Milli maçları izlerken çok heyecanlanıyorum. Milli takımda oynamak benim en büyük hayalim, en büyük hedefim. Çağrılırsam katkı sağlayacağımı düşünüyorum ve en iyisini yapacağım'' demişti.

Şenol Güneş için iyi bir alternatif

Cenk Tosun'un uzun süreli sakatlanmasının ardından EURO2020'deki kadromuzda kimin olacağı belirsizliğini korurken, Serdar Dursun Şenol Güneş'in tercih edebileceği isimler arasında yer alıyor. Serdar Dursun henüz kariyerinde milli takım forması giymedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum