Serdar Dursun için transfer gerçeği

Fenerbahçe'de bu sezon kadroya girmekte zorlanan Serdar Dursun'un Dinamo Kiev'e imza atmasının çok yakın olduğu ortaya çıktı.

Serdar Dursun için transfer gerçeği
04 Ekim 2022 - 11:40
Fenerbahçe'de bu sezon geri planda kalan Serdar Dursun için Ukrayna'dan bir transfer haberi gündeme geldi. Dinamo Kiev'in Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi kadrosunun dışında kalmasının ardından 30 yaşındaki futbolcuyu transfer etmeye çok yakın olduğu belirtildi. Tecrübeli golcünün transferinin gerçekleşmeme sebebi belli oldu.

Serdar Dursun transfer döneminin son gününde Adana Demirspor'dan teklif aldı. Sarı-lacivertlilerde forma şansı bulmakta zorlanan 30 yaşındaki oyuncu, Akdeniz ekibinden gelen teklifi kabul etmedi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak konuyla ilgili açıklamasında, "Serdar Dursun, Adana'ya gelmek istemedi. Bu transfer bu yüzden yattı. Ne Fenerbahçe, ne Beşiktaş'a zam yapmadım. İstediğim ücret hiç artmadı. Beşiktaş daha fazla verdiği için kabul etmedim. Serdar Dursun gelmeyi kabul etseydi Tayyip Talha, Fenerbahçe'ye gidecekti" ifadelerini kullandı.

Mircea Lucescu istedi

Sporx'in Ukrayna basınına dayandırdığı habere göre; Mircea Lucescu'nun ekibinin Serdar Dursun ile uzun süre pazarlık ettiği, milli futbolcunun ilk etapta teklifi kabul ettiği kaydedildi. Ancak Serdar Dursun'un daha sonra bilinmeyen bir nedenden dolayı Ukrayna temsilcisine imza atmaktan vazgeçtiği aktarıldı.

Dinamo Kiev'in, müzakerelerde Fenerbahçe'ye de 3.5 milyon euro'luk bir teklif yaptığı ifade edildi. Serdar Dursun'un, geçen sezon ilk 11 oyuncularından biri olduğu hatırlatılırken, bu sezon Jorge Jesus'un gelmesinin ardından bu statüsünü kaybettiği vurgulandı. (Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum