Serdar Gürler'den Trabzonspor itirafı

Göztepe'de kiralık olarak forma giyen Serdar Gürler, transfer haberlerine açıklık getirirken, Trabzonspor'un kendisiyle ilgilendiğini açıkladı.

Serdar Gürler'den Trabzonspor itirafı
04 Haziran 2020 - 09:01

Bu sezon Göztepe formasıyla 6 gol, 6 asistlik bir performans sergileyen Serdar Gürler, geleceği ve transferi hakkında Fanatik'e açıklamalarda bulundu. Huesca'dan kiralık olarak Göztepe forması giyen Serdar Gürler, Trabzonspor'un kendisiyle ilgilendiğini ve gelecek sezon Huesca ile devam etmeyeceğini açıkladı.

Huesca'da devam etme niyetinin olmadığını dile getiren Serdar Gürler, 'Huesca'da devam etmeyeceğim. Öyle bir niyetim yok ama Allah bilir. Göztepe'de çok mutluyum. Kulübümün 1.2 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu var. Biraz yüksek ama ibreler benden yana. Göztepe çok büyük bir camia. Bir de şimdi yeni stat yaptılar mahallenin ortasına. Çok güzel ve ateşli bir taraftarı var. Büyük kulüplere göre maddi durumu da iyi. Çok iyi yönetiliyor, borcu yok. Temennim aslında burada kalmak. Ailem ve ben burada kendimizi iyi hissediyoruz. Ancak futbol bu, belli olmaz'  dedi.

Trabzonspor'a kapılarını kapatmadığını ve menajeri aracılığıyla temasa geçildiğini de itiraf eden başarılı oyuncu 'İsmimin büyük takımlarla anılması gurur veriyor. Trabzon'da oynadım, kadro dışı bırakıldım ve aslında iyi de ayrılmadım. Ama kırgınlığım ya da kızgınlığım yok. Sadece birkaç yöneticiye darılmıştım, onlar da gitti zaten. Futbolda küsmek olmaz. Yani Trabzonspor'a kapıları kapatmadım. Direk benimle olmasa da menacerim aracılığıyla temas kuruldu. Herkes büyük takımlarda oynamak ister. Sezon sonunda neler olacak göreceğiz'  ifadelerini kullandı.

Serdar Gürler bu sezon Süper Lig'de Göztepe formasıyla 6 gol atarken, 6 da gol pası verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum