Serdar Taşçı, Sosa ve Sissoko geliyor

Trabzonspor transferde büyük bir atak yaptı. Ligde şampiyonluğu hedefleyen Karadeniz ekibi, kadrosunu Sissoko, Serdar Taşı ve Sosa ile güçlendirmeyi hedefliyor. 3 transferi de bu hafta içerisinde bitirmeyi hedefliyor.

Serdar Taşçı, Sosa ve Sissoko geliyor
25 Ağustos 2017 - 08:35 - Güncelleme: 25 Ağustos 2017 - 12:49

Trabzonspor transferde büyük bir atak yaptı. Ligde şampiyonluğu hedefleyen Karadeniz ekibi, kadrosunu Sissoko, Serdar Taşı ve Sosa ile güçlendirmeyi hedefliyor. 3 transferi de bu hafta içerisinde bitirmeyi hedefliyor. Ersun Yanal, kadrodaki eksik bölgeleri yönetime rapor etti. 

Trabzonspor yönetimi transferde kararlı

Trabzonspor yönetimi, savunmada eksiği, Türk kökenli futbolcu Serdar Taşçı ile kapatmayı amaçlıyor. Yıldız futbolcunun Trabzonspor'a transferi, Karadeniz ekibinin savunmasını toplayacak. Sissoko'nun transfer edilmesi, Trabzon'un orta alanını güvence altına alacak. Yusuf Yazıcı'nın gelişimini doğru şekilde tamamlayabilmesi için gerisinde Sissoko gibi bir futbolcunun oynaması önemli bir etken olacak.

Sosa kararsız

Karadeniz ekibi, Jose Sosa'ya teklif yaptı. Ancak Sosa henüz kararını veremedi. Arjantinli futbolcunun güvenlik nedeniyle İstanbul takımlarından ziyade Trabzon'da yaşamayı tercih ettiği konuşuluyor. İstanbul'da terör ve asayiş sorunları olduğunu vurgulayan futbolcu, Trabzon kentinde huzur ve güveni buldu. Trabzonspor ile şampiyonluk yaşayarak, iki farklı takımda şampiyonluk yarışını kazanmayı istiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum