Sergen'in G.Saray için söyledikleri çıkıyor mu?

Türk futbolunun yıldızlarından Sergen Yalçın, geçen hafta içinde Bip uygulamasındaki '10 Numara Muhabbet'e yaptığı Süper Lig değerlendirmesinde

Sergen'in G.Saray için söyledikleri çıkıyor mu?
10 Eylül 2016 - 09:00

Türk futbolunun yıldızlarından Sergen Yalçın, geçen hafta içinde Bip uygulamasındaki '10 Numara Muhabbet'e yaptığı Süper Lig değerlendirmesinde, Galatasaray hakkında gündem yaratacak yorumlarda bulunmuştu.

Kayserispor beraberliğinin ardından Sergen yalçın'ın o sözleri tekrar gündeme geldi..

"JOSUE YANLIŞ TRANSFER"

"Bana göre Josue çok yanlış bir transfer. Elinde Sneijder gibi bir oyuncu varsa daha önceden Bursa'dan tanıdığımız Josue'nun takviyesini oraya takviye yapmak çok doğru değil. Çünkü bu iki oyuncu zaten beraber oynayamaz. Bu iki oyuncuyu aynı anda sahaya sürersen sıkıntı yaşarsın.

"SERDAR TÜRKİYE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

"Josue dışında Galatasaray çok iyi transferler yaptı. Serdar Aziz'i almakla o bölgedeki sıkıntısını giderir Galatasaray. İyi bir oyuncu Serdar, Türkiye için de önemli.

"EREN, GOLCÜ SORUNU ÇÖZER"

"Eren Derdiyok'u almakla çok iyi bir iş yaptılar. Eren benim beğendiğim bir oyuncu. Hava toplarında hakimiyeti var, gol vuruşlarında meziyetleri var, iyi bir santrfor ve gelişime de açık. Stoper ve golcü sorununu çözdü bence Galatasaray."

"GALATASARAY'IN SIKINTISI TEKNİK EKİP"

"Benim gördüğüm kadarıyla Riekerink ve ekibi konusunda zayıf kalacaklar. Bir teknik adam olarak bunları söylemek istemiyorum ama söylemek zorundayım; Galatasaray'ın teknik ekibi çok ciddi sıkıntı. Kenar yönetim çok sağlam durmuyor. Bana göre oyuncu grubu iyi, yapılan transferler iyi ama kenar yönetim güven vermiyor.

"NEREYE KADAR SABREDECEKLER?"

"Bakalım Galatasaray camiası nereye kadar sabredecek, bu şekilde ne kadar gidecek göreceğiz. Kazandıkça, galibiyetler geldikçe belli bir yere kadar giderler ama o sabır, o puan durumundaki yer, hedefe ilerleme, yarışmacı takım olabilme bunlar çok önemli büyük takımlarda. Oradan koparsan herşey biter..."