Sergen Yalçın'dan iddialı sözler!

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, 0-0 biten Sivasspor maçının ardından şampiyonluk yarışı hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın'dan iddialı sözler!
21 Nisan 2021 - 01:58
Sivasspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, sakatlanan Aboubakar ve Larin hakkında konuşurken ''Sivas zor bir deplasman, burada muhtemel bir beraberlik planlarımız içindeydi zaten. Hala öndeyiz. Aboubakar'ı kaybettik büyük bir ihtimal, Larin de sakatlandı. Larin'i keyfimden çıkartmadım. İki futbolcuyu da sakatlık nedeniyle çıkarttım.'' sözlerini kullandı.

Maçın hakemi Fırat Aydınus için de dikkat çeken sözler kullanan Yalçın, ''Sahanın en iyisi Fırat Aydınus oldu, müthiş bir maç yönetti. Bize maç kazandırmasını beklediğimiz oyuncularımız tutuk kaldılar. 0-0 normal sonuç oldu.'' dedi.

''Diğerleri ancak ikincilik adayı olur''

Şampiyonluk için iddialı sözlerde bulunan Sergen Yalçın, ''Kimse bir şeyden vazgeçtiğimizi düşünmesin. Mücadeleden, savaştan, şampiyonluktan vazgeçmiş değiliz. Şampiyonluk yarışının en büyük adayı biziz, Beşiktaş. Diğerleri ancak ikincilik adayı olur. Fazla heveslenmesin kimse.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum