Sergen Yalçın'dan samimi sözler

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Haber Global ekranlarında katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın'dan samimi sözler
17 Kasım 2020 - 20:51 - Güncelleme: 17 Kasım 2020 - 21:08
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Haber Global ekranlarından Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az önce konuştum' programına katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın, transfer döneminde yaşananları, kendisine yapılan eleştirileri, takımın performansını değerlendirirken, Tümer Metin'in kendisi için kullandığı sözlere de yanıt verdi.

Sergen Yalçın'dan Tümer Metin'e cevap

Tümer Metin'in ''Beşiktaş'ın efsanesi diye hocalık yapıyor orada. Liyakat bitmiş Beşiktaş'ta'' sözlerine yanıt veren Sergen Yalçın, ''Ne demek liyakat bitmiş? Yetersiz, öyle mi? Tümer buna karar verecek kapasitede mi acaba? Hiç teknik direktörlük yapmış mı? Bir takımı çalıştırmış mı?'' ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın eski takım arkadaşını eleştirirken ''Birçok eleştiri boyutu var. Onları kullan. Ben sana derim ki benim çalıştırdığım takımlara bir bak. Hangi takımları nerede almışım? Nerede bırakmışım? Ben buralara gelirken çok çalıştım, çok emek sarf ettim. Bana evde otururken 'Gel Sergen sen Beşiktaş'ın efsanesisin, hocalık yap' demediler. Tümer'e o konuşmaları hiç yakıştıramadım'' dedi.
Taraftar önündeki imza töreniyle ilgili de konuşan Yalçın, ''Vodafone'da Alanya ile Malatya ile geldim oynadım. Taraftarın bana sevgisini görünce insan gururlanıyor. Ben oraya çıktığımda, o taraftarın beni o kadar sevdiğini bilmiyordum. (Vodafone Park'ta taraftarın önüne çıktığı gün) Beşiktaşlıların kalbinde orada bir yerde duruyormuşum mesela, o beni acayip gururlandırdı. Benim için orada kontrat, maddiyat bir önemi yok. Ben buraya taraftar ve başkanımız istediği için geldim. Taraftarımız bana 'Yarın bırak' desin bırakırım. Maddi hiçbir şey konuşmadık'' ifadelerini kullandı.

''Caner'in kalmasını istemedim''

Transfer ve ayrılan oyuncular hakkında konuşan Sergen ''Caner'in kalmasını istemedim ama Gökhan kalabilirdi, kendisi gitti. Gidebilirler, ayrılabilirler, bu çok normal bir şey. Elneny'nin kalmasını çok istemiştim ama o da Arsenal'e gitti, Katar'a falan gitmedi. Kontratı çok yüksek. Kendisi ayrılan oyuncular var'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum