Sergen Yalçın'dan sert sözler!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-0 yenildikleri Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın'dan sert sözler!
01 Eylül 2020 - 23:36
Sergen Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde;

Bugünkü maç bence bizim için iyi oldu. Mücadelen ve oyundan memnunum. 10 kişi kaldığımız bir antrenman maçı oldu bizim için. 30. dakikada Dorukhan atılıyor. Hazırlık maçı oynuyoruz, turnuva maçı. Dorukhan'ın pozisyonu faul, zaten hazır olmadığımız dönemde bizi 70 dakika 10 kişi oynatıyorsun, oyuncular hazır olmadan 1,5 katı performans veriyor.

''Bazı şeyleri anlatacağım'

Söylemem gereken bazı şeyler var. Önümüzdeki hafta arası basın toplantısında yapacağız. Özellikle PAOK maçıyla ilgili konuşmam gereken şeyler var. Bazı şeyleri çok erken bekliyoruz. Bunları anlatacağım.
Rakiplere ve etraftakilere epey korku salmışız ki, bu kadar ağır eleştiriler yapıldı. PAOK maçında o orada oynar mı, bu burada oynar mı deniliyor. Lens geçen sene 5 maçta sağ bek oynadı. O zaman niye susuyorsunuz? Şimdi mi söylüyorsunuz?

'Kimse merak etmesin!'

Özellikle PAOK maçıyla ilgili konuşmam gereken şeyler var. Rakiplere ve etraftakilere epey korku salmışız ki, bu kadar ağır eleştiriler yapıldı. Hiç kimse merak etmesin. Kimse motivasyonumuzu bozamaz. Taraftarımız, camiamız yanımızda olsun başka kimseye ihtiyacımız yok. Kimse bizim moralimizi bozamaz!

'Kimse farkında değil'

Takımı takip etmediği için kimse, aylarca oynamamış oyuncularımızın olduğunun kimse farkında değil. 10 gün ile maça çıkan bir oyuncu grubu var. Saha içi organizasyon anlamında sıkıntı yaşadık, kabul ediyoruz ama nedenleri var. O orada oynar mı, bu burada oynar mı.. Lens'i geçen sene en az 5 maçta sağ bek oynattık, niye o zaman söylemediniz? Şimdi mi sağ bek oynayamıyor?

YORUMLAR

  • 0 Yorum