Sergen Yalçın: Farklı bir oyun düşünüyoruz

İlk maçta sahasında 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın karşılaşmanın oynanacağı statta düzenlenen basın toplantısında, "Rakibimiz yenemeyeceğimiz bir ekip değil" yorumunu yaptı.

Sergen Yalçın: Farklı bir oyun düşünüyoruz
01 Ağustos 2019 - 01:14

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda temsil eden Yeni Malatyaspor yarın akşam Slovenya'nın NK Olimpija Ljubljana takımıyla 2-2 biten ilk maçın rövanşına çıkıyor.

İlk maçta sahasında 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın karşılaşmanın oynanacağı statta düzenlenen basın toplantısında, "Rakibimiz yenemeyeceğimiz bir ekip değil" yorumunu yaptı.

İlk maçtan farklı bir oyun düşündüklerini belirten Sergen Yalçın, "İlk maça göre 3-4 oyuncuyu değiştireceğiz. En doğru oyunu oynayıp turu geçmek istiyoruz. 2-2'lik skor bana göre dezavantajlı bir skor değil. Umarım kazanıp buradan mutlu bir şekilde ayrılırız." şeklinde konuştu.

İlk maçtan daha hazır bir durumda olduklarını vurgulayan Yeni Malatyaspor'un Makedon forveti Adis Jahovic ise "Hocamızın söylediklerini sahada uygularsak tur atlamamız zor olmaz" dedi.

NK Olimpija Ljubljana - Yeni Malatyaspor maçı yarın TSİ 21:00'de başlayacak ve TRTSPOR'dan naklen yayınlanack.

YORUMLAR

  • 0 Yorum