Sergen Yalçın hedefi açıkladı!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile oynayacağı maç öncesinde Sergen Yalçın, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın hedefi açıkladı!
14 Eylül 2021 - 16:59
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Borussia Dortmund ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefleri hakkında konuşan Sergen Yalçın, ''Şampiyonlar Ligi, futbolun en üst seviyesi. Beşiktaş olarak bunun içinde olduğumuz için heyecanlı ve mutluyuz. Şampiyonlar Ligi, işlerin kolay olduğu bir organizasyon değil. Böyle bir organizasyonda mücadele edebileceğimizi düşünüyorum. Bunu birlikte deneyeceğiz. Ümidimiz var. Hedefimiz gruptan çıkmak. Beşiktaş olarak oynadığımız her maçta kendi oyun planımızı uygulamaya ve heyecanlı bir oyun izletmeye çalışacağız. Kazanmak için elinden gelen her şeyi yapan bir takım göreceksiniz.'' sözlerini kullandı.

''Kaleci hariç tamamı yabancı olacak gibi''

Kadro hakkında da konuşan Yalçın, ''Kaleci hariç oynayan oyuncularımızın tamamı yabancı olacak gibi gözüküyor. Savunmada Vida olmayacak. Alex ile Umut Meraş kısa süre içinde dönecek fakat Vida'nın dönüşü biraz uzun sürebilir.'' dedi.

Türk takımlarının Avrupa macerasını değerlendiren teknik direkör, ''Tüm ülkenin bu maçı izlemesini isterim. Acun'dan rica etmek lazım herhalde. Ben öncülük edeyim, kanalı aç, herkes izlesin. TV8'den verebilir tüm halka. Biz ülkemizi temsil ediyoruz. Alacağımız puanlar ülkemiz için çok önemli olacak. İnşallah İstanbul'un üç büyük camiası bu sene ülkeye puan kazandırmak için elinden geleni yapacak.'' şeklinde konuştu.

''Kesinlikle çok zor bir grup olacak''

Sergen Yalçın, son olarak grup hakkında konuşurken ''Grubun en düşük bütçeli takımıyız ama bütçe işi de bir yere kadar. İstek, arzu, kazanma hırsı, oyuncularımızın enerjisi çok daha önemli şeyler. Kendi oyunumuzu oynayacağız çünkü kazanmak istiyoruz. Gruptan çıkabileceğimize inanıyoruz ama yapamayabiliriz de. O yüzden çok net hedefler koymak istemiyorum. Kesinlikle kolay olacağını düşünmüyoruz, çok zor bir grup olacak. Konuşmayı çok seviyoruz ama konuşmakla olmuyor. Hep gruplar çekildiğinde 'Biz bu gruptan çıkarız' diyoruz. Gerçekçi bakmak lazım, oynayacağımız seviye üst bir seviye. Süper Lig'de oynayacağınız oyunlar, Şampiyonlar Ligi'ne yetmez.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum