Sergen Yalçın'ın yaş ortalama hedefi

Antalyaspor yenilgisinden sonra oyuncularını sert sözlerle eleştiren Beşiktaş’ta Sergen Yalçın yeni sezon için kolları sıvadı. Yönetimle bu hafta bir araya gelecek olan Sergen Yalçın’ın tüm planlarını paylaşacağı aktarıldı.

Sergen Yalçın'ın yaş ortalama hedefi
15 Haziran 2020 - 08:45 - Güncelleme: 15 Haziran 2020 - 11:14

Süper Lig'e korona arasından sonra Antalyaspor yenilgisiyle başlayan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan yenilik operasyonu geliyor.

Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre koronavirüs salgını nedeniyle Süper Lig’e verilen aradan sonra ilk maçını Antalyaspor ile oynayan Beşiktaş’ta, alınan mağlubiyet herkesi üzerken Teknik Direktör Sergen Yalçın yeni sezon için kolları sıvama kararı aldı.

Deneyimli hocanın skordan öte ilk yarıdaki oyuna çok üzüldüğü ortaya çıkarken, bundan sonraki maçlarda Ersin ile Rıdvan’a düzenli şans vereceği aktarıldı.

Yönetimle bu hafta bir araya gelecek olan Sergen Yalçın’ın şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapacağını söyleyeceği, fakat bu geçişin birden bire değil, hafta hafta gerçekleşmesi gerektiğini aktaracağı kaydedildi.

Hedef yaş ortalamasını aşağıya çekmek

Kanat oyuncuları Diaby, Lens, N’Koudou ve Boyd’un performansını yeterli görmemesi nedeniyle bu oyuncuların üzerinde duracak olan siyah-beyazlı teknik adam, Güven Yalçın’ı da gelecek sezona hazırlayacak.

Sakatlıktan yeni çıkan Dorukhan’ın takıma dönüşünü bekleyen Sergen Yalçın, kiralık gittiği Sivasspor’dan dönecek olan Fatih Aksoy’u da kadroda tutacak. Yönetimle detaylı bir toplantı yapacak olan tecrübeli teknik adam, yeni sezonda takımın yaş ortalamasını mümkün olduğu kadar aşağıya çekmeye çalışacağını da ifade edecek.

Bu arada Antalyaspor karşısında alınan yenilginin, oyuncularının yeteri kadar maça motive olmamasından kaynaklandığını düşünen Beşiktaş’ın hocası hafta içerisinde bu durum hakkında tüm takımla toplantılar gerçekleştirecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum