Sergen Yalçın resmen Kayserispor'da

Kayserispor'un 18 Ocak Çarşamba günü yapılacak olağanüstü kongresinde başkanlığa getirilmesi üzerinde mutabık kalınan Erol Bedir, muhabirine yaptığı açıklamada, Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar

Sergen Yalçın resmen Kayserispor'da
04 Ocak 2017 - 16:13

Kayserispor'un 18 Ocak Çarşamba günü yapılacak olağanüstü kongresinde başkanlığa getirilmesi üzerinde mutabık kalınan Erol Bedir, muhabirine yaptığı açıklamada, Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladıklarını belirtti.. Erol Bedir, anlaşmanın hayırlı olmasını temenni etti.

YENİ YÖNETİM'İN İLK İCRTI

Recep Mamur’un istifa etmesinden sonra olağanüstü genel kurul toplandı. Genel kurulda başkanlık görevine Ahmet Yıldız atandı. Ahmet Yıldız ile başkan adayı Erol Bedir ve genel menajerlik görevine getirilen Ali Reşat Çağan bir toplantı gerçekleştirdi.

Erol Bedir, daha önce Kayseri Erciyesspor’da başkanlık görevi yapmış ve Kayserispor’da yöneticilik görevini icra etmişti. Erol Bedir, Kayserispor’da 20 gün içerisinde tekrar yapılacak olan olağanüstü genel kurulda başkanlık koltuğuna oturması beklenen isim olarak bekleniyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, belediyelerin ve valilikten de alınan destek ile Bedir’in önceliği, kamp ve teknik direktör konusuna vermiş olduğu, ardından iç ve dış transferde hazırlıklara başlayacağı belirtildi.