Sergio Conceiçao: "Beşiktaş maçı çok önemli"

Porto teknik direktörü Sergio Conceiçao ve Porto'da forma giyen Alex Telles, yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesi bir basın toplantısı düzenledi.

Sergio Conceiçao: "Beşiktaş maçı çok önemli"
12 Eylül 2017 - 21:00 - Güncelleme: 12 Eylül 2017 - 21:29

Porto'nun 42 yaşındaki teknik direktörü Sergio Conceiçao ve ülkemizde de bir dönem Galatasaray'fa forma giymiş ve şu anda Porto'da forma giyen Alex Telles, Beşiktaş ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

Portekizli teknik adam grupta evlerindeki maçlara önem verdiklerini belirterek "İlk maçımızı kendi sahamızda Beşiktaş ile oynayacağız. Grup maçlarına galibiyetle başlamak istiyoruz. Bu nedenle Beşiktaş maçına büyük önem veriyoruz” dedi.

Geçen yıl Beşiktaş'ta forma giyen ve geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla Avrupa'da gördüğü kırmızı kart sebebiyle eski takımı Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek olan Vincent Aboubakar hakkında da konuşan genç çalıştırıcı "Yarın akşam takımın iki önemli ismi Vincent Aboubakar ve Maxi Pereira’dan yararlanamayacağız. İkisi de önemli oyuncular. Bu futbolculardan yararlanmak isterdim ama oynayamayacaklar” ifadesini kullandı.

Beşiktaş ile oynanacak maç öncesi daha önce Türkiye'de forma giyen Aboubakar ve Telles'ten de bilgi aldığını aktaran Conceiçao "Zaten Türk futbolunu yakından biliyorum. Beşiktaş’ı da çok iyi analiz ettik. Taktiklerini biliyorum. Bu maç için ayrı bir çalışma gerçekleştirmedik. Tüm oyuncuları da iyi tanıyoruz. Herhangi birinden çekiniyorum demek istemem ama bazı oyunculara önlem alacağız” yorumunda bulundu.

Geçtiğimiz sezonlarda Galatasaray'fa forma giyen Alex Telles ise basın toplantısında "Beşiktaş'ı tanıyorum ancak iki senedir Türkiye'de oynamıyorum. Beşiktaş'ın çok oyuncusu değişti. Her sene takımların oyun tarzları da değişebilir. İsmen bildiğim oyuncular var. Değerli ve kaliteli oyuncular, dolayısıyla Beşiktaş bizim için güçlü ve zor bir rakip olacak. Şampiyon Ligi'ndeyiz, bütün takımlar güçlü. Bunun farkında olarak, konsantrasyonumuzu kaybetmeden elimizden geleni yapacağız. Hafta içinde Beşiktaş'ı, dolayısıyla karşımda oynayacak oyuncuları izledim. Çalışmam gereken konulara değindik. Quaresma, Porto ve Beşiktaş tarihinde önemli bir oyuncu. Dikkat etmem gereken konuları biliyorum. Maç içinde bunlara dikkat ederek, rakiplerimi durdurmak için elimden geleni yapacağım" sözlerini sarf etti.

ROBIN VAN PERSIE AYRILIYOR..

YORUMLAR

  • 0 Yorum