Sevilla'dan Nelsson'a 17 milyon euro

La Liga takımlarından Sevilla'nın Victor Nelsson isteği bitmiyor. İspanyol ekibi, Galatasaray'a Nelsson için son olarak 17 milyon euroluk bir teklifte bulunacak.

Sevilla'dan Nelsson'a 17 milyon euro
21 Aralık 2022 - 12:54
Sevilla’da Marcao ciddi şekilde sakatlanınca Nelsson’un transferi yeniden gündeme geldi. İspanyol ekibi daha önce de ilgilendiği Nelsson’un transferi için yeniden atağa kalktı. İspanyolların çıkış maddesi 25 milyon euro olan Nelsson için 17 milyon milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin ise 25 milyon euronun altında bir rakama kesinlikle Nelsson’u satmayı düşünmediği bildirildi.

La Liga'da çok kötü bir sezon geçiren Sevilla şu anda düşme hattında yer alıyor. Savunmasını Galatasaray'dan Marcao ve Bayern Münih'den Tanguy Nianzou ile takviye eden Sevilla buna karşın 14 maçta kalesinde 22 gol gördü.

Listenin ilk sırasında Nelsson

İspanyol basınına göre Sevilla ara transferde mutlaka yeni bir stoper hamlesi yapmak istiyor ve listenin ilk sırasında Victor Nelsson yer alıyor. Genç stoperin de bu transferi çok istediği ancak Marcao gibi Galatasaray yönetimine kesinlikle ayrılık konusunda baskı yapmadığı ifade ediliyor. Sarı- Kırmızılılar geçen sezon başında Nelsson'u Kopenhag'dan 7 milyon Euro'ya almıştı. (Milliyet)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum