''Şeytani düzen yok, her yeri yıktın...''

Altan Tanrıkulu, Hollanda'ya 6-1 yenildiğimiz maçın ardından Şenol Güneş'in ''Şeytani düzen'' lafını ve Milli Takım'ın son durumunu değerlendirdi.

''Şeytani düzen yok, her yeri yıktın...''
08 Eylül 2021 - 13:01 - Güncelleme: 08 Eylül 2021 - 13:03
A Milli Takım'ın Hollanda'ya 6-1 yenildiği maçın ardından Şenol Güneş'in ''Şeytani düzen var, bu düzeni bozamadım'' sözleri gündem olmuştu. 

Altan Tanrıkulu ise TivibuSpor ekranlarında Şenol Güneş'in bu sözlerini ve Milli Takım'ın son durumunu değerlendirdi. İşte Altan Tanrıkulu'nun konuyla ilgili açıklamaları;

''Düzenin başında sen varsın hocam''

Diyor ki 'Ben bu şeytani düzeni yıkmak istiyorum', 8+3 yaptın her yeri yıktın zaten. Teknik direktörleri dağıttın, limitleri deldin. Her şeyi dağıttın, sen istedin 8+3'ü. Şeytani düzen falan yok. Düzenin başında sen varsın hocam. TFF'nin ağzının içine baktığı insansın. Hiç kimse işine karışmadı. İstediğini yaptın. 

''1974'ten beri var, kime mesajın?''

Türkiye tarihinin en başarılı teknik direktörü Fatih Terim'dir. Seversiniz, sevmezsiniz ama 1 numaradır. 2 için Şenol Güneş, 3 Mustafa Denizli dersiniz. Böyle sıralarsın. Bu düzenin içinde 1974'ten beri Şenol Güneş var. Ne düzeninden bahsediyorsun? Kime mesajın? İş tazminat mı? FIFA sıralamasında 39'a kadar düştük ama sen en çok maaş veren 5. ülkesin. Bu tezat. 

''Hak edenleri almıyorsun...''

Kazanırsan hiç sesimiz çıkmaz. Ama yenilince duygusalsan, oyuncu seçiminde gol kralını almıyorsan, ligin kaderini değiştiren Türk çocuğu almıyorsan, iki senedir Avrupa kupalarında oynayan Sivassporlu sol beki Rıza Hoca'nın oyuncusu diye almıyorsan... Düzen, hesap bu. Hak edenleri almıyorsun. Adem Büyük'ün, Muhammed Demir'in, Uğur Çiftçi'nin suçu ne?

YORUMLAR

  • 0 Yorum