Shota Arveladze, galibiyet serisi istiyor

Hull City Teknik Direktörü Shota Arveladze, Cardiff City maçı öncesi açıklamalarda bulundu ve takımın son durumu hakkında konuştu.

Shota Arveladze, galibiyet serisi istiyor
07 Eylül 2022 - 17:02
Championship'te Hull City'nin Cardiff City ile oynayacağı maç öncesinde Hull City'nin teknik direktörü Shota Arveladze, açıklamalarda bulundu.

Cardiff City'nin geçen seneye göre oldukça değiştiğini hatırlatan Shota, "Sheffield United maçından sonra hayal kırıklığı yaşadık ancak şu an en önemli maçımız Cardiff City'e karşı olacak. Bence takım olarak çok değiştiler. Çok sayıda yeni oyuncuları var ve yeni bir sistemle oynuyorlar. Daha çok geriden oynuyorlar." sözlerini kullandı.

"Her şey bize bağlı"

Galibiyet serisi başlatmak istediklerini belirten teknik direktör, "Geçen Pazar'dan önce Sheffield United'ın deplasmanda galibiyeti yoktu. Cardiff maçında her şey bize bağlı. Yapabileceğimiz bir galibiyet serisi bize büyük bir özgüven getirecek." dedi.

Shota, son olarak sakat futbolcuların durumu hakkında "Benjamin Tetteh son maçta sakatlık yaşadı. Doğukan Sinik saha içinde bireysel antrenmanlara başladı." ifadelerini paylaştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum