Simon Kjaer'de son dakika

Fenerbahçe Danimarkalı oyuncu için Sevilla'nın yaptığı 10 milyon euro'luk teklifi kabul etti. 28 yaşındaki Kjaer sağlık kontrollerinin ardından imza atacak.

Simon Kjaer'de son dakika
28 Temmuz 2017 - 21:07 - Güncelleme: 28 Temmuz 2017 - 21:18

Sezonun ilk resmi maçında Sturm Graz'ı deplasmanda yenerek büyük moral bulan Fenerbahçe'de önemli gelişme. Sarı-lacivertli ekibin Graz'a götürmediği savunma oyuncusu Simon Kjaer'in satışı konusunda Sevilla'nın teklifini kabul ettiği belirtildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre 28 yaşındaki Danimarkalı oyuncu Milan ve Liverpool'la da görüşmüş ama en iyi şartları sağlayan Sevilla ile anlaşmaya varmıştı. 

10 milyon euro bonservis karşılığı Sevilla'ya gedeceği öğrenilen Kjaer'in önümüzdeki günlerde İspanya'ya giderek sağlık kontrollerinden geçmesi, ardından 4 yıllık resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Kjaer'in satışından gelecek olan bonservis ücretiyle forvet ve orta saha konusunda adımlar atması söz konusuydu.

2015-16 sezonu başında lille'den transfer edilen Simon Kjaer Fenerbahçe formasıyla oynadığı 88 resmi maç oynamış, 5 de gol kaydetmişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum