Simon Kjaer'e dev talip

Aykut Kocaman’ın “kalmalı” dediği Danimarkalı stoper Simon Kjaer için Virgil van Dijk transferinden vazgeçen Liverpool devrede.

Simon Kjaer'e dev talip
09 Haziran 2017 - 12:37 - Güncelleme: 09 Haziran 2017 - 12:39

Adı sık sık Avrupa devleriyle anılan Simon Kjaer, transferde rotasını daha önce yaşadığı Fransa ve İtalya olarak belirlemişti. Menajerine buradan gelecek olan teklifleri değerlendireceğini belirten tecrübeli oyuncuya Ada’dan talip çıktı.

Virgil van Dijk transferinde Southampton’dan özür dileyerek çekilen Liverpool, Klopp’un isteği doğrultusunda Simon Kjaer’e yöneldi. Haziran ayının sonuna doğru evlenecek olan ve teklifleri düğününden sonra değerlendirecek olan başarılı stoper, rotasını Haziran sonunda belirleyecek.

LIVERPOOL KESEYİ AÇACAK

FFP kıskacında takıma en büyük bonservis katkısını sağlayabilecek olan isim şu an için Simon Kjaer gözüküyor. Oyuncuya talip olan Liverpool, Van Dijk için 60 milyon Pound önerdi. Van Dijk’ten istediği sonucu alamayan Liverpool’dan Kjaer için kesenin ağzını açması beklenecek. Fenerbahçe bu transfer için 15 milyon Pound talep edecek.

Öte yandan Aykut Kocaman’ın Danimarkalı stoperi takımda tutmak için yoğun çaba sarf edeceği ve yönetime bu yönde rapor sunacağı biliniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum