Sinan Güler'i Obradovic ikna etti

Fenerbahçe Doğuş’un ezeli rakibi Galatasaray’dan kaptanını alarak yılın transferine imza atmasının ardından sonra yer yerinden oynadı. Herkes Sinan Güler’in sarı-lacivertli kulübe nasıl gelmeye ikna olduğunu merak ederken, gerçek ortaya çıktı: Obradovic.

Sinan Güler'i Obradovic ikna etti
03 Temmuz 2017 - 20:34 - Güncelleme: 03 Temmuz 2017 - 20:40

Eurocup’ı kaldıran Galatasaray Odeabank kaptanı Sinan Güler‘i kadrosuna dahal eden Fenerbahçe gündeme oturdu. 

Ezeli iki kulüp arasında daha önce de birçok kez yer değiştirmeler yaşanırken, Sinan Güler’in Fenerbahçe’ye gelmeye nasıl ikna olduğu merak konusu oldu. 

Sinan Güler, Galatasaray’da kaptanlık yapan, taraftarların da çok sevdiği bir isimdi. Hatta Sinan Güler, sarı-kırmızılı takımın kötü gittiği dönemde yaptığı bir paylaşımda ‘tuttuğum takım’ ifadesini kullanmıştı

Yılın transferinin perde arkasında ise sarı-lacivertlilerin koçu Obradovic olduğu ortaya çıktı. 

Galatasaray’ın basketbol branşında küçülmeye gitmesi her şeyin daha da kolay olmasını sağladı. Tecrübeli oyuncu, kariyerini EuroLeague’de oynayan bir takımda sürdürmek istiyordu. Galatasaray’ın ise Eurocup’ta oynayacak olması ayrılık sürecini hızlandırdı. 

Milli oyuncunun kariyerini EuroLeague’de oynayan bir ekipte sürdürme isteği Fenerbahçe yönetimine ulaştı. 

OBRADOVİC ARADI

Sinan Güler’in menajerleri ile iletişime geçen sarı-lacivertliler, kulübün hedefleri ve Sinan Güler’in buradaki rolünü anlattılar. Ve Fenerbahçe can alıcı vuruşunu devreye soktu. 

Koç Zeljko Obradovic, Sinan Güler ile bir telefon görüşmesi yaptı. basketball. com sitesinin haberine göre, bu görüşmede Sırp hocanın tecrübeli guarda, “Oyununu ve çalışma azmini çok beğeniyorum” diyerek takımında görmek istediğini söylediği öğrenildi.

Obradovic’in, Sinan Güler’e aynı zamanda takımdaki rolü hakkında bir takım bilgiler verdiği de belirtildi.

İşte bu görüşme 33 yaşındaki yıldızın son kararını vermesinde çok etkili oldu. Çünkü gideceği takım EuroLeague şampiyonu ve hocası da onu çok isteyen Obradovic’ti.

Ve Sinan Güler’in Fenerbahçe’ye ‘evet’ demekten başka düşüncesi kalmadı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum