Sinan Gümüş'e çifte teklif

Geçtiğimiz sezon sonundan beri takımdan ayrılması gündemde olan Sinan Gümüş, Galatasaray’dan ayrılıyor.

Sinan Gümüş'e çifte teklif
25 Temmuz 2017 - 11:37


İlk etapta oyuncuyu takımından ayrılmaya ikna edemeyen Benfica, bunun yolunu ‘yüksek maaş’ ödeme yönteminde buldu.

MAAŞ YÜKSELTTİLER

Portekiz ekibi Benfica, Sinan Gümüş’ü ikna etmeyi nihayet başardı. Portekiz ekibi, Galatasaray’dan mevcut sözleşmesine göre 600 bin Euro kazanan genç oyuncuya senelik 1 milyon Euro ödedi ve prensipte el sıkıştı. Fiorentina’nın da ısrarla istediği Sinan, yüksek maaş nedeniyle Portekiz ekibine imza atmaya karar verdi.

HAFTAYA NETLEŞECEK

Ancak Benfica’nın transferi tamamlaması için önünde bir engel daha var. Sinan için Galatasaray’a 3.5 milyon Euro teklif eden kırmızı beyazlı ekibin önerisi reddedilmişti. Galatasaray, 3 sezondur sarı kırmızılı formayı giyen Sinan için Benfica’dan 5 milyon Euro talep etti. Konu ile ilgili konuşan Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Sinan Gümüş’ün durumunun önümüzdeki hafta netleşeceğini açıkladı.

FIORENTINA DA DEVREDE

Öte yandan bu gelişmeler üzerine İtalyan kulübü Fiorentina'nın da dün itibariyle Galatasaray'a Sinan için 4.5 milyon euro'luk yeni bir teklif sunduğu belirtiliyor.

Sinan Gümüş geçen sezon Galatasaray formasıyla oynadığı 21 maçın 10'unda ilk onbirde görev yapmış ve 7 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum