Sinan Gümüş'ün Benfica hayali

Galatasaray’da gidecek mi kalacak mı sorusuna cevap aranan futbolcuların başında gelen Sinan Gümüş’ün menajeri Ersin Akan, “Niyeti çok para kazanmak değil. Sinan bugün gitmek istemesi bir vizyondur” açıklamasında bulundu.

Sinan Gümüş'ün Benfica hayali
06 Haziran 2017 - 10:48

Sezonun sonlarına doğru yükselişe geçen genç yıldızın menajeri Ersin Akan, Galatasaray’ın Sinan’ın bugünlere gelmesindeki katkısının büyük olduğunu söyleyerek, Benfica’ya transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“BENFİCA SİNAN’I ÇOK BEĞENDİ”

Bu konudaki haberlerinin yeni olmadığını belirten Akan, Fanatik’in haberine göre, “Kimse Galatasaray’ı bırakıp gidiyor diye düşünmesin. Bu çalışma sezon içinde yapıldı. Sinan’ın oynamadığı dönemde kulüp ile görüştük. O dönemde ‘bize şu kadar para getirirseniz (3.5 milyon euro) transfere okey veririz’ dediler. Biz de çalışma başlattık. Benfica ile görüştük. Onlar Sinan’ı çok beğendi ve bonservis verebileceklerini söyledi” diye konuştu.

“NİYETİ PARA DEĞİL”

Sinan’ın menajeri Ersin Akan “Portekizlilerin bu ilgisi Sinan’ın da oldukça hoşuna gitti. Hedefi kendisini daha da geliştirmek, Benfica ile Şampiyonlar Ligi’nde oynamak. Sinan bugün gitmek istemesi bir vizyondur. Biliyoruz ki Benfica transferi gerçekleşirse çok para kazanmayacak. Niyeti para olsa, sözleşmesinde iyileştirme talep ederdik. Ancak o kendini geliştirmek amacında” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum