Sinan Gümüş ve Fenerbahçe sözleri

Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan Sinan Gümüş ve geleceği hakkında Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'ten açıklama geldi.

Sinan Gümüş ve Fenerbahçe sözleri
26 Haziran 2020 - 15:50

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Sinan Gümüş'ün gelecek sezon takımda olup olmayacağı ile ilgili açıklamalarda bulunurken gündemi de değerlendirdi.

Ali Şafak Öztürk, Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak istediği Sinan Gümüş'ten çok memnun olduklarını ve oyuncuyu kadroda tutmak istediklerini dile getirdi.

Sinan Gümüş Fenerbahçe'ye mi transfer olacak?

Sinan Gümüş'ün performansını ve transfer durumunu değerlendiren Öztürk, "Sinan yaz döneminde de Antalya'ya tatile gelmişti ve beraber vakit geçirmiştik. Onun oynaması lazım, Galatasaray'da da rotasyon oyuncusuydu biliyorsunuz. Sinan kim olduğunu herkese gösterdi. O da doğru bir seçim yaptı bize gelerek. Biz Antalyaspor olarak kesinlikle kadromuzda görmek isteriz. İyi bir kimyamız oldu. Kişisel olarak da kendisini çok seviyoruz. Bunun dışında mali etkenler önemli olacaktır. Bunun dışında hedefleri ve yapmak istedikleri önemli. Sinan, Türk futbolcular arasında ciddi potansiyeli olan bir oyuncu. Ama oynaması lazım. Gelecek sezon Antalyaspor'da oynarsa 9-10 gol atar ki bunu gösterdi. Galatasaray'da 5-6 senesi geçti. Milli takım tecrübesi var. Başka bir takımda rotasyon olacağına bize gelip sürekli oynamasını isteriz. Bir şekilde doğru yolu bulacağız. Kalmak da istiyor Sinan. İnşallah Genoa ile doğru şartları yakalarız. Bu sadece Fenerbahçe için geçerli değil, çoğu takımın kadrosunda görmek isteyeceği bir oyuncu. Onu isteyen takımlar ne kadar ciddi bilmiyoruz. Biz Sinan'ı seviyoruz, devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum