'Sıradaki iki maça odaklanacağız'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Hatayspor karşısında aldıkları 4-2'lik galibiyeti değerlendirdi.

'Sıradaki iki maça odaklanacağız'
23 Ekim 2023 - 01:47
Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig'de Hatayspor'u 4-2 yendiği maçın ardından sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal galibiyeti değerlendirirken, ligde ve Avrupa'da sürdürdükleri galibiyet serisi hakkında da kısa bir yorumda bulundu.

Takımının performansını değerlendiren İsmail Kartal, ''İlk devre her şey planladığımız gibi başladı. Rakip maça 5-3-2 gibi başladı. Biz de farklı bir başlangıç yaptık. O başlangıç sonucu 2-0 öne geçtik. Sonrasında rakip 4’lüye döndü. İlk devre 3-0 güzel geçti. Devre arasında aynı ciddiyetle işimizi yapmamız gerektiğini konuştuk. Atabiliyorsak, 4-5-6. golü atmamız gerektiğini ifade ettik. Hiçbir zaman rehavete kapılmamız gerektiğini, kendi futbolumuzu oynamaya devam etmemiz gerektiğini söyledik. Herhalde biraz da skorun vermiş olduğu rahatlıkla ikinci yarı bireysel hatalarımızdan yediğimiz gollerle 4-2 kazandık. Kendi evimizde kazandığımız için mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Hatayspor’a ve Volkan kardeşime başarılar diliyorum'' dedi.

Galibiyet serisi yorumu

Galibiyet serisi hakkında da konuşan İsmail Kartal, “Daha önce de söylediğim gibi ekibimle beraber maç maç düşünüyoruz. Bu maçta bitti. İkinci yarı hiç istemediğim bir oyun ortaya çıktı. Bundan ders çıkaracağız, oyuncularımla beraber buna çalışacağız. Perşembe günü Ludogorets ile oynayacağımız maça yoğunluğumuzu arttırarak çalışacağız. Sonrasında da Pendik maçı var. Bu iki maça odaklıyız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum