Sırbistan'da Dusan Tadic fırtınası! Damga vurdu

Sırbistan'ın EURO2024 Elemeleri'nde Karadağ'ı 3-1 yendiği maçta Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic başarılı performansıyla dikkat çekti.

Sırbistan'da Dusan Tadic fırtınası! Damga vurdu
18 Ekim 2023 - 11:01
Sırbistan, EURO 2024 Elemeleri G Grubu'nda Karadağ'ı konuk etti. Mücadeleyi UEFA'nın gözde hakemlerinden Szymon Marciniak yönetti. Kritik maç Rajko Mitic Stadı'nda oynandı. Sırbistan'ın 3-1 kazandığı müsabakaya Fenerbahçe forması giyen Sırp futbolcu Dusan Tadic damga vurdu.

Sırbistan'ın 3 golle kazandığı müsabakada Dusan Tadic yıldızlaştı. Sırplara galibiyeti getiren golleri 9. dakikada ve 73. dakikada Mitrovic, 77. dakikada ise Dusan Tadic kaydetti. Mitrovic'in ikinci golünün asistini de Tadic yaptı.

Dusan Tadic, Sırbistan Milli Takımı ile 102 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu maçlarda 22 kez gol sevinci yaşarken, 39 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

''Kontrol bizdeydi''

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Dusan Tadic, "Bu takım işleri tersine çevirebileceğini birçok kez gösterdi. Domine ettik, her şey kontrolümüz altındaydı. Aptalca bir gol yedik. Devre arasında konuştuk, o anın geleceğini biliyorduk ve geldi. Üzgünüm Kararın kardeşlerimiz aleyhine verildiğini düşünüyorum ancak güzel bir futbol performansı olduğunu düşünüyorum. Bu maçın çok önemli olduğunu biliyorduk. Devam edelim, Bulgaristan kasım ayında ve Avrupa Şampiyonası'nda yer almak istiyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum