Sırbistan - Türkiye muhtemel 11'ler

A Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi B Ligi ikinci maçında Sırbistan ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Sırbistan - Türkiye muhtemel 11'ler
06 Eylül 2020 - 02:01 - Güncelleme: 07 Eylül 2020 - 00:47
UEFA Uluslar Ligi B Ligi ikinci maçında Sırbistan ile Türkiye karşı karşıya gelecek. 

Stadion Rajko Mitic'te oynanacak karşılaşmayı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. Mücadele saat 21:45'ten itibaren TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Sırbistan: Dmitrovic, Milenkovic, Nikola Maksimovic, Pavlovic, Lazovic, Nemanja Maksimovic, Gudelj, Kostic, Milinkovic-Savic, Tadic, Mitrovic.

Türkiye: Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Kaan Ayhan, İrfan Can Kahveci, Emre Kılınç, Hakan Çalhanoğlu, Ahmed Kutucu, Burak Yılmaz.

İki takım da yaralı

A Milli Takım, Macaristan'a sahasında mağlup oldu ve 6 maçlık yenilmezlik serisi son buldu. Sırbistan ise deplasmanda Rusya'ya 3-1 yenildi. İki takım da kayıplarını bu maçta telafi etmek için sahaya çıkacak.

Sırbistan ile ilk randevu

Türkiye ile Sırbistan tarihlerinde ilk kez karşılaşacak. A Milli Takım, Yugoslavya ile oynadığı 10 maçta ise 1 galibiyet alırken sahanadan 6 kez mağlubiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum