Sivasspor - Alanyaspor muhtemel 11'ler

Sivasspor, Ziraat Türkiye yarı final rövanş maçında Alanyaspor'u konuk edecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Sivasspor - Alanyaspor muhtemel 11'ler
11 Mayıs 2022 - 03:41
Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Alanya'da oynanan ilk mücadele Sivasspor'un 2-1'l,k üstünlüğüyle tamamlanmıştı.

Muhtemel 11'ler

Sivasspor: Muammer, Ahmet, Goutas, Camara, Ziya, Ulvestad, Hakan, Erdoğan, Fajr, Gradel, Yatabare

Alanyaspor: Yusuf, Juanfran, Fatih, Milunovic, Borja, Leroy, Efecan, Emre, Novaiz, Oğuz, Eduardo

Takımların son durumu

Mart ve nisan aylarında aldığı galibiyetlerle 48 puana ulaşan ve puan tablosunda 12. sırada yer alan Sivasspor'un ana hedefinin Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu teknik direktör Rıza Çalımbay sık sık dile getirdi. Son lig maçında Kasımpaşa karşısında da rotasyona giden Yiğidolar, sahadan yenilgiyle ayrıldı.

6 puanla toparlandı

Farioli sonrası önemli bir çıkış yakalayan Akdeniz ekibi, nisan ayında üst üste 3 yenilgi almış ve puan tablosunda gerilemişti. Ancak önce Yeni Malatyaspor'u sonrasında da Adana Demirspor'u devirerek tekrar yükselişe geçmeyi başardılar.

Sivasspor 5-3 önde

Sivasspor ile Alanyaspor arasında oynanan 10 maçta 2 kez beraberlik sonucu çıktı. Diğer 5 karşılaşmayı Sivasspor kazandı. Akdeniz ekibi ise sahadan 3'er kez galibiyetle ayrıldı. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum