Sivasspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor'a konuk oluyor. İşte kritik mücadeleyle ilgili yaşanan son gelişmeler ve takımların muhtemel 11'leri.

Sivasspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler
27 Ocak 2024 - 23:55
Trendyol Süper Lig, 23. hafta maçlarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.

28 Ocak Cumartesi günü, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 16.00'da başlayacak ve beIN Sports'tan naklen yayınlanacak.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos ile beraber ikinci kez deplasmanda sahaya çıkacağı kritik mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek.

Sivasspor - Beşiktaş  muhtemel 11'ler:

Sivasspor: Ali Şaşal, Mehmet, Appindangoye, Camara, Abdulkadir, Poungouras, Murat, Uğur, Emrah, Manaj, Koita
Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Tayyip Talha, Bahtiyar, Umut, Demir Ege, Salih, Gedson, Rashica, Semih, Cenk

Beşiktaş'ta 6 eksik

Siyah-beyazlı takımda 6 futbolcu, çeşitli gerekçelerle Pendikspor karşısında forma giyemeyecek. Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden milli takımlarının kadrolarında yer alan Omar Colley, Daniel Amartey, Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar, müsabakada görev yapamayacak. Sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ile Amir Hadziahmetovic de sahada olamayacak.

Beşiktaş 5-4 önde

Beşiktaş ile Sivasspor'un kozlarını paylaştığı son 10 maçın 5'ini siyah-beyazlılar kazandı. Yiğidolar 4 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 1 karşılaşma berabere bitti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum