Sivasspor'da sakatlık şoku

Süper Lig'de lider durumda bulunmasına karşın son maçında Gaziantep FK'ya farklı yenilen Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Sivasspor'da sakatlık şoku
04 Şubat 2020 - 18:51

Süper Lig'de lider durumda bulunmasına karşın son maçında Gaziantep FK'ya farklı yenilen Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Sakat oyunculara ve fikstürün zorluğuna değinen Çalımbay şöyle konuştu:

 “Bizim sıkıntımız var. Maalesef bunu başkanımızda dile getirdi. Bu işin başındaki arkadaşlarımız biraz dikkatli bakabilseler. Biraz Sivasspor’a, Sivas şehrine anlayışlı olabilirlerse bizim açımızdan mükemmel olacak. Bizim en büyük sıkıntımız lig ve kupa maçlarının saatleri ve günleri. Bu bizi çok zor durumda bırakıyor. Şu anda Kone, Fernando, Marcelo, Erdoğan ve Emre bunların hepsi sakat. Oynayıp oynamayacakları belli değil ama Kone, Fernando ve Marcelo oynayamaz 3’er hafta. Erdoğan ile Emre belli değil, ikisi de riskli.”

“Nasıl kadro çıkaracağımızı kestiremiyoruz”

“Arkadaşlarımız maç tarihlerini yaparken, maç saatlerini yaparken bizim kupa maçımızı 20.30’a veriyorlar. 20.30’dan sonra bizim dönme şansımız yok, riskli. Uçak inmeyebilir, her şey olabilir. Biz geri dönebiliriz. O yüzden bir gün daha orada kalacağız. Sonra geliyoruz dinleniyoruz ve bizi Başakşehir maçına, final gibi bir maça çıkarıyorlar. Ben burada yedek mi tam takım mı çıkayım? 2 günde arkadaşlarımızı toparlamamız zor. Antalya maçının rövanşında 20.30’da. 20.30’da Sivas’ta hava eksiye dönüşüyor. Çok soğuk oluyor. Kar, buz her şey olabilir. 20.30’da bir maç vermek bence doğru değil. Rövanş maçından iki gün sonra Trabzon’a gidiyoruz. Biraz anlayışlı olmaları gerekiyor. Hava şartlarına göre hareket etmeleri gerekiyor. İkilemde kaldık. Nasıl kadro çıkaracağımızı kestiremiyoruz. Sivas’a karşı biraz anlayışlı olmaları gerekiyor. 4 tane transferimiz var. Bunlar yeni geldi, hemen kullanmamız mümkün değil ama mecburen kullanacağız. Bizim kadro çıkarma ve dinlenme gibi şansımız yok. Yayıncı kuruluşun ve federasyonun anlayışlı olması gerekiyor.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum