Sivasspor'da Servet Çetin dönemi resmen başladı

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, teknik direktörlük görevine Servet Çetin'in getirildiğini açıkladı.

Sivasspor'da Servet Çetin dönemi resmen başladı
26 Haziran 2023 - 16:27 - Güncelleme: 27 Haziran 2023 - 10:57
Süper Lig'de Rızan Çalımbay'ın ayrıldığı Sivasspor'un yeni teknik direktörü belli oldu.

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, teknik direktörlük görevine Servet Çetin'in getirildiğini açıkladı. Sivasspor, Servet Çetin'in teknik direktörlük kariyerindeki ilk takım olacak.

Sivasspor'dan yapılan açıklamada ''Servet Çetin, A Takımımızın Teknik Direktörü Oldu Demir Grup Sivasspor’umuzda hem futbolcu hem de yardımcı antrenör olarak görev yapmış eski milli futbolcumuz Servet Çetin, yeni dönemde teknik direktör olarak kulübümüze hizmet verecek. 4 sezon kulübümüze en iyi şekilde hizmet veren Servet Çetin’in, hem Sivas’ı hem de mevcut oyuncu grubumuzu en iyi tanıyan isimlerden biri olarak, bu görevi layığıyla yerine getireceğine şüphemiz yoktur. 2017 yılından itibaren farklı takımlarda antrenör olarak görev yapmış hocamızın, artık bilgi birikimini teknik direktör olarak aktarmasının hem Sivas, hem de Türk futbolu için bir kazanç olacağını düşünmekteyiz'' ifadeleri kullanıldı.

Son 4 sezondur yardımcı antrenörlük

Futbolculuk kariyerini 2016 yılında sonlandıran Çetin, 2017 yılında Antalyaspor'un 15 yaş altı takımını çalıştırarak başladığı antrenörlük hayatına, daha sonra Trabzonspor, Konyaspor ve Sivasspor'da yardımcı antrenör olarak devam etti. Son 4 sezondur Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay'ın ekibinde yardımcı antrenör olarak görev yapıyordu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum