Sivasspor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Galatasaray, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 8. haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Sivasspor - Galatasaray muhtemel 11'ler
08 Kasım 2020 - 02:01 - Güncelleme: 08 Kasım 2020 - 02:04
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 8. haftasında Sivasspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak.

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Sivasspor: Samassa, Uğur Çiftçi, Camara, Caner, Barış, F.Fajr, Cofie, Hakan, Gradel, Kayode, Yatabare

Galatasaray: Okan, Omar, Luyindama, Donk, Emre Taşdemir, Taylan, Etebo, Feghouli, Belhanda, Emre Kılınç, Babel

Eksikler

Sivasspor: Appindangoye, Ziya Erdal, Rybalka, Felix, Erdoğan Yeşilyurt

Galatasaray: Muslera, Marcao, Saracchi, Falcao

Takımların son durumu

Ligin 4. haftasında aldıkları Kayserispor galibiyeti sonrasında üst üste 4 maç kazanamayan Sivasspor'un hasreti UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Karabağ karşılaşmasıyla sona erdi. Yiğidolar, Azerbaycan ekibin 2 golle mağlup ederek Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini aldı ve Galatasaray maçı öncesi morallendi.

6 puanı aldı ama...

İlk 4 resmi maçını da kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'da derbiyle birlikte düşüşün başladığı gözlemlendi. Dev maçtan 1 puan alabilen sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi'nde de elenmekten Rangers karşısında kurtulamadı. Sarı-kırmızılılar ligde de ilk yenilgisini son maçta Kasımpaşa karşısında aldı. Sonrasında Alanyaspor'a mağlup olmaktan kurtulamayan Galatasaray'ın galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar, hasrete Erzurum'da son verdi. Ankaragücü maçını da tek golle kazanan Galatasaray, 6 puanı cebine koymasına rağmen taraftarı mutlu etmedi. Ortaya konan oyun ve futbolcuların bireysel performansı, gelecek adına soru işaretleri barındırdı.

Galatasaray  5-3 önde

Galatasaray ile Sivasspor arasında oynanan son 10 maçın 3'i berabere biterken 5 karşılaşmayı sarı-kırmızılılar kazandı. Sivas ekibi ise sahadan 3 kez galibiyetle ayrıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum