Sivasspor ikinci yarı açıldı, düşme hattında nefes aldı!

Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor, konuk ettiği Antalyaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Sivasspor ikinci yarı açıldı, düşme hattında nefes aldı!
26 Nisan 2025 - 18:09 - Güncelleme: 26 Nisan 2025 - 18:11
Sivasspor ile Antalyaspor, Süper Lig'in 33. haftasında kozlarını paylaştı. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Sivasspor, 2-0 kazandı. 

Maçın ilk yarısından gol sesi çıkmadı. Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 62. dakikada Radakovic ve 75. dakikada Rey Manaj kaydetti. 

Bu sonuçla birlikte 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Rıza Çalımbay'ın öğrencileri puanını 34'e çıkartarak 15. sıraya yükseldi. Emre Belözoğlu yönetimindeki Antalyaspor ise 40 puan ile 12. basamakta kaldı.

Süper Lig'in 34. haftasında Sivasspor, Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Antalyaspor ise haftayı BAY geçecek.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum