Sivasspor - Maccabi muhtemel 11'ler

Sivasspor, Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında Maccabi Tel Aviv ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Sivasspor - Maccabi muhtemel 11'ler
29 Ekim 2020 - 13:49 - Güncelleme: 29 Ekim 2020 - 20:21
UEFA Avrupa Ligi gruplarının ikinci maçında Sivasspor ile Maccabi Tel Aviv karşı karşıya gelecek. 

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Boşnak hakem Irfan Peljto yönetecek. Mücadele saat 20:55'ten itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Mutemel 11'ler

Sivasspor: Samassa, Uğur Çiftçi, Camara, Caner Osmanpaşa, Robin Yalçın, Cofie, Hakan Arslan, Gradel, Fajr, Kayode ,Yatabare

Maccabi: Daniel, Saborit, Tibi, Davidzada, Glazer, Yeini, Golasa, Maor, Dor Peretz, Etey, Yonatan
Takımların son durumu

Gruptaki ilk maçında Azerbaycan ekibi Karabağ'ı tek golle mağlup eden Maccabi Tel Aviv, ligde istediği sonuçları alamıyor. İsrail ekibi, ligde 3 maçta galibiyet alamadı ve 2 puanda kaldı.

Villarreal dönüşü sürpriz kayıp

Süper Lig'de geçen sezona damga vuran Yiğidolar, bu sene kötü başlangıca rağmen üst üste aldığı puanlarla yeniden çıkışa geçti. Sonrasında Villarreal'i deplasmanda çok zorlamasına rağmen sahadan 5-3'lük mağlubiyetle ayrılan Sivasspor'un lige dönüş üde iyi olmadı ve Rizespor'a 2-0 yenildi.

İlk randevu

Sivasspor ile Maccabi Tel Aviv, Avrupa kupaları tarihinde ilk kez karşılaşacak. İsrail ekibi, daha önce karşılaştığı Türk takımlarına karşı 6 maçta galibiyet alamadı ve 4 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum